Pann- och ögonbrynslyft

Allt om våra pann- och ögonbrynslyft

Ansiktet är det första en annan människa lägger märke till när de träffar dig. Ditt ansikte visar inte bara dina känslor, utan avslöjar också mycket om hur du levt ditt liv. Om du väljer att göra ett pann- eller ögonbrynslyft kan du förstärka drag hos dig själv, eller vrida tillbaka klockan. Många mår dåligt att av deras ansikte inte ser ut som de vill, men det finns hjälp att få.

Vi på Clinic Perfekta har många års erfarenhet av pann- och ögonbrynslyft och lägger stor vikt vid din trygghet under ingreppen. Viktigast för oss är att du blir nöjd och att du känner dig säker. Vanliga pann- och ögonbrynslyft innebär vanligtvis inga komplikationer och är ingrepp som inte har särskilt långa återhämtningstider. Under en konsultation kommer vi att gå igenom dina önskemål och välja den metod som passar dig bäst. Vi använder oss av den senaste tekniken och väl beprövade metoder. Välkommen att kontakta oss så kan vi berätta vad vi kan göra för just dig.

Inför operationen

Vid ditt första besök hos Clinic Perfekta får du träffa din plastikkirurg för att gå igenom dina önskemål och ställa alla frågor du har. Din kirurg kommer att berätta vad ditt ingrepp kommer att innebära, både hur du skall förbereda dig innan, men även hur själva operationen och läkningsprocessen går till.

Hur lång tid operationen tar beror på vilket ingrepp du väljer. Vi erbjuder många olika metoder för pann- och ögonbrynslyft, allt för att kunna tillgodose dina behov och önskemål. Ett enkelt ögonbrynslyft sker med lokalbedövning och du behöver oftast inte vara borta särskilt länge från ditt arbete.

Det är viktigt att du följer de instruktioner du får av vår personal både före, under och efter ingreppet. Innan operationen kommer din kirurg att berätta om vilka komplikationer som kan uppstå. Du kommer med stor sannolikhet inte att drabbas av någon komplikation vid den här typen av ingrepp, då metoderna är väl utvecklade och beprövade. Det är däremot viktigt att vi får reda på om du lider av några sjukdomar och ditt allmänna hälsotillstånd.

 

På operationsdagen

På operationsdagen får du träffa din plastikkirurg och narkosläkare, som går igenom vad som kommer att hända under dagen. Kirurgen kommer att fotografera området som ska behandlas för att använda som referens under och efter ingreppet.

Vissa ingrepp innebär lokalbedövning, medan andra görs under lätt narkos. Om du har frågor kring vad som gäller vid ditt ingrepp, är du välkommen att kontakta oss. Vid de flesta pann- och ögonbrynslyft kan du lämna kliniken samma dag. Hur lång tid operationen tar beror på vilken typ av ingrepp det är och dess omfattning. Det är viktigt att du följer de instruktioner du får både före och efter operationen för att din kropp ska kunna läka på bästa möjliga sätt.

 

Efter operationen

Beroende på typ av pann- och ögonbrynslyft varierar återhämtningstiden. För ett enkelt ögonbrynslyft är återhämtningstiden cirka en vecka. När det gäller titthålskirurgi, som sker under lätt narkos, går läkningen ännu fortare.

Vi vill gärna att du kommer tillbaka till oss på återbesök. Vid ditt besök kommer vår personal tillsammans med dig att boka in en ny tid då du kan komma tillbaka. Vi tycker det är viktigt att du mår bra efter ingreppet och att resultatet matchar dina önskemål.

När du går hem från vår klinik kommer du få med dig all information du behöver för den närmsta tiden. Dels kommer du få instruktioner kring hur du ska gå tillväga efter ett pann-och ögonbrynslyft, men även kontaktinformation till oss. Om du har några frågor så finns vi på Clinic Perfekta tillgängliga på kliniken dygnet runt.

Har du frågor eller vill du boka tid?
Vi finns här för dig:

våra DOKTORER