Samarbeten

Clinic Perfekta har samarbeten med andra kliniker där vi erbjuder konsultationer. Boka tid hos den klinik som passar dig bäst, där konsultationen också sker. Operationerna och återbesöken genomförs hos oss i Örebro, vi har fullt ansvar för patienten under operationen och efter.

Karlstads Kirurgiska Laserklinik

Karlstads Kirurgiska Laserklinik är en väl renommerad och seriös klinik, som varit verksam i 28 år. Kliniken utför flera olika typer av behandlingar.

Konsultationer

Kostnaden för en konsultation är 500 kr.
En konsultation tar ca. 30 min

Tidsbokning

054-83 76 00.

För mer information kan du besöka deras hemsida, klicka här »

Hitta hit:
Färjestads Herrgård
Färjestadsvägen 73
654 65 Karlstad

Mälardalen Kliniken

Mälardalen Kliniken är en omtyckt och ambitiös klinik. Kliniken utför flera olika typer av behandlingar och har mottagning i Eskilstuna och Västerås.

Konsultationer

Kostnaden för en konsultation är 500 kr.
En konsultation tar ca. 30 min

Tidsbokning

070-473 87 51

För mer information kan du besöka deras hemsida, klicka här »

Hitta hit:
Mälardalen Kliniken i Eskilstuna
Smedjegatan 43

Hitta hit:
Mälardalen Kliniken i Västerås
Stora Gatan 2A

Har du frågor eller vill du boka tid?
Vi finns här för dig:

Vi ses  

även på facebook & instagram

Häng med oss:

Din trygghet är vår ledstjärna

Du får alltid korrekt information och en professionell bedömning hos oss. Det är viktigt för oss att du fattar ett välinformerat beslut. Därför berättar vi för dig vilka alternativ finns, vad som är realistiskt för just dig och hur du går till väga för att nå ditt mål.

Våra kunniga kirurger har dokumenterad erfarenhet av att individanpassa varje ingrepp. Tillsammans, och utifrån dina specifika förutsättningar, hittar vi en lämplig lösning och metod för just dig. Vi på Clinic Perfekta gör alltid vårt yttersta för att du ska känna din trygg med ditt beslut och bekväm i din kropp. Ditt förtroende är viktigt för oss och vi vet att ett förtroendeskapande möte börjar redan vid första kontakten. Tveka inte att ställa alla dina frågor!

Ställ krav på oss och vi uppfyller dina förväntningar. Du kommer att bemötas av vår varma och erfarna personal som värdesätter din trygghet och sätter dina önskemål högst. Vi är lyhörda för dina behov och förväntningar. Genom att föra en dialog baserad på ömsesidighet skapar vi tillsammans optimala förutsättningar för den bästa utgången av ditt önskade ingrepp.

Vi berättar alltid exakt för dig hur ett ingrepp går till och vad som är möjligt utifrån just dina individuella förutsättningar. Du får alltid tips och råd hur du förbereder dig inför ett ingrepp på det mest optimala sättet. Trygghet, säkerhet och din skönhet är det allra viktigaste för oss på Clinic Perfekta. Vårt mål är att du ska vara nöjd med ditt besök hos oss.