Kind-, hak-, och andra ansiktsimplantat

Allt du behöver veta om våra kind-, hak- och ansiktsimplantat

Ser du dig själv i spegeln varje morgon och är inte helt nöjd med vad du ser? Så ska det inte behöva vara. Många människor är missnöjda med sitt utseende, men det finns hjälp att få. Vi på Clinic Perfekta erbjuder en rad olika implantat till ansiktet, bland annat kind- och hakimplantat. Med hjälp av dessa ingrepp kan ditt ansikte bli fylligare, men även mer balanserat om det finns behov av detta. Under ingreppet för kirurgen, via munnen, in implantat i silikon till det område i ansiktet som du vill behandla.

Många väljer att göra ansiktsimplantat i kombination med ett ansiktslyft eller en annan typ av behandling, för att få en helhetsförändring av ansiktet. Vi skräddarsyr behandling och metod efter ditt utseende och dina önskemål, allt för att du ska bli nöjd med resultatet. För oss är det viktigaste att dina önskemål tillgodoses och att du blir nöjd. Vi har lång erfarenhet av ansiktsimplantat och arbetar enbart med medicinskt beprövad utrustning och kända metoder.

Inför operationen

Under ditt första besök hos oss på Clinic Perfekta får du träffa din plastikkirurg för att gå igenom dina önskemål och ställa frågor om ingreppet. Det är av stor vikt för oss att du känner dig trygg och säker inför din behandling, men det är också viktigt att du är medveten om vad som kommer att hända. Du kommer även att få mer information om vad som gäller vid just ditt ingrepp och hur du behöver förbereda dig. Det är viktigt för oss att få reda på hur ditt hälsotillstånd är. Därför vill vi att du fyller i en hälsodeklaration och berättar om eventuella sjukdomar du har eller har haft.

Inför operationen kommer din kirurg även att berätta om vilka komplikationer som kan uppstå. Vi ser till att du blir så komplikationsfri som möjligt, men det är viktigt att du följer de instruktioner som du får. Väldigt få brukar få några komplikationer vid kind- och hakimplantat, då det är ett enkelt ingrepp som görs under kontrollerade former och med beprövade metoder.

 

På operationsdagen

På operationsdagen får du träffa din plastikkirurg som berättar vad som kommer att ske under dagen. Vår personal kommer att fotografera ditt ansikte för att använda som referens under och efter operationen.

Om du väljer att göra ett hak- eller kindimplantat, kommer dessa att föras in via munnen. Operationen görs på detta sätt för att undvika ärr i ansiktet. Vi arbetar med implantat i olika storlekar för att kunna matcha dina önskemål. Implantaten är gjorda av silikon och är väldigt säkra att använda. De metoder vi använder är medicinskt beprövade och våra kirurger har lång erfarenhet av dessa ingrepp.

 

Efter operationen

Efter operationen är du fri att gå hem. Innan du lämnar kliniken kommer du få tips och anvisningar av vår personal om hur du ska göra efter operationen. Stygnen kommer att försvinna av sig själva, utan att du behöver oroa dig. Vi har stor vana av att utföra ansiktsimplantat och återhämtningstiden är kort, men varierar beroende på ingreppets storlek.

Innan du lämnar oss på kliniken vill vi gärna boka in en tid för ett återbesök. Vid ditt nästa besök vill vi kontrollera att allting ser bra ut och att du är nöjd med resultatet. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss och innan du lämnar oss får du kontaktuppgifter till din kirurg. Vi på Clinic Perfekta finns här dygnet runt för att hjälpa dig.

Har du frågor eller vill du boka tid?
Vi finns här för dig:

våra DOKTORER