Företagsfakta

Clinic Perfekta Scandinavia AB

Vår branschorganisation förespråkar att personer inom skönhetsindustrin öppet visar företagsfakta. Syftet är att visa att vi privata aktörer inom plastikirurgi arbetar minst lika hårt och seriöst som våra offentliga kollegor.

Vi följer samma högt ställda krav och riktlinjer och vill gärna bidra till transparens och öppenhet. Därför har vi kompletterat vår hemsida med nedanstående information.

En säker och modern klinik för plastikkirurgi

Vi har högt ställda krav på våra lokaler. De är moderna och nybyggda, enligt Svensk Förening för Vårdhygien, givetvis med certifierad syrgas- & medicinsk luftanläggning. Högre kvalité på en klinik för estetisk & medicinsk plastikkirurgi är svår att hitta. Kraven vi ställde vid byggnationen är motsvarande krav som ställs på ett ordinärt sjukhus.

Klicka på bilden så blir den större.

Kontaktuppgifter

Clinic Perfekta Scandinavia AB
Rudbecksgatan 56
702 23 Örebro
019-10 21 91
info@clinicperfekta.se

Basfakta

Företaget bedriver plastikoperationer och skönhetsbehandlingar i Örebro.
Clinic Perfektas grundare och ägare är Dhafir Hanoon. På Allabolag.se finns mer information om Clinic Perfekta Scandinavia AB.

Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna Almega, se anställda och olika yrkeskategorier. 

Kvalitet

Vi har högt ställda krav på våra lokaler. De är moderna och nybyggda, enligt Svensk Förening för Vårdhygien, vi är en av de få klinikerna med certifierad syrgas- & medicinsk luftanläggning. Högre kvalité på en klinik för estetisk & medicinsk plastikkirurgi är svår att hitta, kraven vi ställde vid byggnationen är motsvarande krav som ställs på ett ordinärt sjukhus.  

Patientinformation

Vår strävan är alltid att bli bättre. Vi på Clinic Perfekta vill erbjuda dig som patient en personlig och individuell upplevelse genom en väl genomtänkt vård.  Före, under och efter operation.

Vi utgår från dig som patient och ser på helheten, vilket innebär rikligt med information om dina förberedelser inför operation samt riktlinjer för återhämtning och återbesök. Allt för att du på bästa sätt skall kunna förbereda dig inför din behandling.

Vi önskar med denna information kunna ge dig kunskap om vilka rättigheter och garantier som du har inför en operation. För att du som patient skall vara informerad om hur du går tillväga om du anser att du blivit felbehandlad eller att vården hos oss inte nått upp till dina förväntningar.

Målsättning är att du skall bli en av våra nöjda patienter. Om du under ditt besök/vistelse har förslag till förbättringar kan dessa lämnas skriftligt på e-mail eller brev. Vi tar gärna emot dina förbättringsförslag.

Trygghetsgaranti

• Vår sjukvårdspersonal består av legitimerade och specialistutbildade plastikkirurger, anestesiläkare, operations-, anestesi- och intensivvårdssjuksköterskor, samt erfaren omvårdnadspersonal.
• Under 12 månader är alla återbesök och eventuella kompletteringsoperationer inkluderade. 
• Första veckan efter en operation är våra plastikkirurger tillgängliga dygnet runt.
• Vid övernattning efter din operation tar vi hand om dig på vår uppvaknings- och vårdavdelning, där det alltid finns legitimerad sjukvårdspersonal.

Patientförsäkring:

Som vårdgivare i Sverige finns en lagstadgad skyldighet att ha en patientförsäkring. Clinic Perfekta har tecknat sin patientförsäkring hos Folksam. Om du drabbas av en skada har du rätt till ekonomisk ersättning under förutsättning att skadan är ersättningsbar enligt Patientskadelagen 1996:799. Riksdagen – patientskadelag. Får du inte ersättning kan det bero på att skadan inte kunde undvikas.
Anser du att du blivit felbehandlad hos oss finns det olika alternativ att få dina klagomål prövade. I första hand bör du kontakta verksamhetschefen. Andra alternativ är inspektion för vård och omsorg (IVO)  

Tystnadsplikt

Vi följer den lagstiftning och de föreskrifter angående omvårdnad, sekretess, journalhantering och akuta åtgärder inom operativa så väl som administrativa rutiner.

Miljöpolicy

Vi på Clinic Perfekta tänker miljövänligt i vårt arbete och hanterar alltid leveranser och avfall enligt gällande miljöföreskrifter och rekommendationer inom region Örebro län. Vi samarbetar med landstinget för hantering av biologisk avfall.

Har du frågor eller vill du boka tid?
Vi finns här för dig:

Vi ses  

även på facebook & instagram

Häng med oss:

Din trygghet är vår ledstjärna

Du får alltid korrekt information och en professionell bedömning hos oss. Det är viktigt för oss att du fattar ett välinformerat beslut. Därför berättar vi för dig vilka alternativ finns, vad som är realistiskt för just dig och hur du går till väga för att nå ditt mål.

Våra kunniga kirurger har dokumenterad erfarenhet av att individanpassa varje ingrepp. Tillsammans, och utifrån dina specifika förutsättningar, hittar vi en lämplig lösning och metod för just dig. Vi på Clinic Perfekta gör alltid vårt yttersta för att du ska känna din trygg med ditt beslut och bekväm i din kropp. Ditt förtroende är viktigt för oss och vi vet att ett förtroendeskapande möte börjar redan vid första kontakten. Tveka inte att ställa alla dina frågor!

Ställ krav på oss och vi uppfyller dina förväntningar. Du kommer att bemötas av vår varma och erfarna personal som värdesätter din trygghet och sätter dina önskemål högst. Vi är lyhörda för dina behov och förväntningar. Genom att föra en dialog baserad på ömsesidighet skapar vi tillsammans optimala förutsättningar för den bästa utgången av ditt önskade ingrepp.

Vi berättar alltid exakt för dig hur ett ingrepp går till och vad som är möjligt utifrån just dina individuella förutsättningar. Du får alltid tips och råd hur du förbereder dig inför ett ingrepp på det mest optimala sättet. Trygghet, säkerhet och din skönhet är det allra viktigaste för oss på Clinic Perfekta. Vårt mål är att du ska vara nöjd med ditt besök hos oss.