Ansikte

Clinic Perfekta erbjuder de senaste teknikerna inom plastikkirurgi för ansikte. Alla våra doktorer och sjuksköterskor har en god och omfattande erfarenhet inom den estetiska branschen.

 I vårt arbete på Clinic Perfekta utgår vi alltid från en helhetssyn på människan och för dig som patient garanterar vi att alla som arbetar på kliniken utför sina behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på erfarenhet kunskap, och resultat.

Vi erbjuder:

Ansiktslyft

Om ansiktslyft och hur du går till väga för att utföra ingreppet

Kind-, hak-, och andra ansiktsimplantat

Allt du behöver veta om våra kind-, hak- och ansiktsimplantat

Näsplastik

Allt om våra pann- och ögonbrynslyft

Pann- och ögonbrynslyft

Allt om våra pann- och ögonbrynslyft

Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik gör din blick öppen

Örontillbakasättning

Om örontillbakasättning och hur du går till väga för att utföra ingreppet

Har du frågor eller vill du boka tid?
Vi finns här för dig:

Vi ses

även på facebook & instagram

Häng med oss:

Din trygghet är vår ledstjärna

Du får alltid korrekt information och en professionell bedömning hos oss. Det är viktigt för oss att du fattar ett välinformerat beslut. Därför berättar vi för dig vilka alternativ finns, vad som är realistiskt för just dig och hur du går till väga för att nå ditt mål.

Våra kunniga kirurger har dokumenterad erfarenhet av att individanpassa varje ingrepp. Tillsammans, och utifrån dina specifika förutsättningar, hittar vi en lämplig lösning och metod för just dig. Vi på Clinic Perfekta gör alltid vårt yttersta för att du ska känna din trygg med ditt beslut och bekväm i din kropp. Ditt förtroende är viktigt för oss och vi vet att ett förtroendeskapande möte börjar redan vid första kontakten. Tveka inte att ställa alla dina frågor!

Ställ krav på oss och vi uppfyller dina förväntningar. Du kommer att bemötas av vår varma och erfarna personal som värdesätter din trygghet och sätter dina önskemål högst. Vi är lyhörda för dina behov och förväntningar. Genom att föra en dialog baserad på ömsesidighet skapar vi tillsammans optimala förutsättningar för den bästa utgången av ditt önskade ingrepp.

Vi berättar alltid exakt för dig hur ett ingrepp går till och vad som är möjligt utifrån just dina individuella förutsättningar. Du får alltid tips och råd hur du förbereder dig inför ett ingrepp på det mest optimala sättet. Trygghet, säkerhet och din skönhet är det allra viktigaste för oss på Clinic Perfekta. Vårt mål är att du ska vara nöjd med ditt besök hos oss.