Förfråga konsultation med 3D simulering

019-102191


Vill du bli uppringd?

Please leave this field empty.

Eller vill du skicka ett meddelande till oss?

Please leave this field empty.

Hudvård

Vårt hudvårdsprogram

 

På Clinic Perfekta har vi valt att arbeta med vad vi anser de bästa medicinska hudvårdsprogrammet från Obagi Medical.

Obagi Medicals hudvårdsprogram stimulerar kollagentillväxten. Hudvårdsbehandlingen gör att fina linjer och rynkor reduceras, huden blir mjukare, blodcirkulationen stimuleras, elasticiteten förbättras samt att stora porer påverkas till det bättre. Huden får en jämnare färg och blir mer motståndskraftig.

Obagi Nu-Derm och Obagi C-Serien är hudvårdsprogram med produkter som innehåller C-vitamin, A-vitamin, fruktsyror och pigmentreglerande krämer. Principen är att peela bort gammal hud och bygga upp ny friskare hud. Hudvårdsprogrammen korrigerar pigmentstörningar, stimulerar cirkulationen och hjälper till att bygga nytt kollagen. Samtliga hudvårdsprogram bygger på samma principer. Det är problemets art eller graden av besvär som avgör vilket hudvårdsprogram som är lämpligast, vilket avgörs efter en gjord konsultation hos oss på kliniken

Obagi Medical

 

Obagi Medical är ett ledande professionellt hudvårdsmärke.

Sedan 1988 erbjuder Obagi Medical Products läkare över hela världen innovativa hudvårdsprodukter för alla hudtyper, alla åldrar och alla hudtillstånd. Obagi Medical arbetar målinriktat:

Obagi Medicals vision:

Att erbjuda en avancerad hudvård, med produkter som är baserade på klinikska studier med syftet att BEVARA OCH UPPRÄTTHÅLL A EN SUND HUD

Obagi Medicals Produkter – är till för alla, oavsett ålder, hudtyp och hudfärg. Obagi Medicals produkter finns endast att köpa på kliniker under ansvar utav medicinskt personal (läkare).

”KORRIGERAR ” Förbättrar överhudens tillstånd

”STIMULERAR ” Förnyar hudceller

”LJUSAR UPP ” Reducerar pigmentstörningar

Obagi_Medical_VAL_RGB

Nu-Derm Fx™

Nu-Derm Fx™ REDUCERAR

  • Hyperpigmentering
  • Åldersfläckar
  • Solskador
  • Grov, ojämn hud
  • Synliga ålderstecken i huden

Obagi Nu-Derm Fx™ systemet innehåller ämnen som fytin- och alfahydroxysyra samt oligopeptid-68 för att påskynda cellförnyelsen. Ett kit från NU-DERM serien tar huden genom 3 hudcykler och jämnar ut hudtonen, ger huden mer lyster och spänst. Denna serie passar en hud som har synliga linjer och rynkor och/eller pigmenteringar i ansiktet. NU-DERM serien är den kraftigaste och mest effektiva serien från Obagi Medical.

OBAGI-C® FX SYSTEM

OBAGI-C® FX SYSTEM innehåller E-vitamin och C-vitamin (L-askorbinsyra) för att motverka för tidigt åldrande av huden. L-askorbinsyra stimulerar också kollagensyntesen
och ger en ung och frisk hud. OBAGI-C® FX SYSTEM skyddar och motverkar tidiga tecknen på åldrande, behandlar solskador och hyperpigmentering måttligt. Denna serie passar en hud som måttliga/fina linjer och rynkor.
OBAGI-C® FX SYSTEM finns i två varianter, för normal till torr hud och för normal till fet hud.

Med Obagi-C Fx når du en friskare, fräsch, återupplivad hud inifrån cellen ut till hudytan. Obagi-C Fx verkar från insidan ut genom sin unik formel utav peptider, som reducerar uppkomsten av hyperpigmentering samt åldersfläckar kombinerat med 10% L-askorbinsyra (Vitamin C) – som är den enda bevisade utvärtes antioxidanten att stimulera kollagenfibrerna samt att skydda huden genom att minimera framtida cellskador. Obagi-C Fx är ett system (en serie) på 5 produkter och finns endast att köpa på kliniker under ansvar utav medicinskt personal (läkare).

 

 

Professional -C Serum

Professional -C serum med L-askorbinsyra neutraliserar fria radikaler och främjar kollagensyntesen för en fräschare hud och ett friskare utseende. Kliniskt prövad och passar alla hudtyper, alla åldersgrupper och alla hudtillstånd. Professional -C serum finns i 3 olika styrkor 10% som passar känslig/torr hud, 15% som passar normal hud och 20% som passar normal till fet hud. Professional -C serum används 1 gång om dagen, på morgonen direkt efter rengöringen och innan man sätter på sin dagcreme.

I jämförelsetester bevisas att Professional -C serum har 5 GÅNGER så hög upptagningsförmåga (koncentration) som andra Vitamin-C serum. *

*Lehman PA, Investigator, PRACS Institute

 

 

Elastiderm

Elastiderm ® EYE SERIEN har utvecklats specifikt för att motverka nedbrytningen av elastin. Innehåller bi-mineral komplex och malonsyra som stramar åt huden runt ögonen.

Elastiderm ® EYE SERIEN uppvisar 46% mer elasticet i huden efter bara 9 veckors användning enligt kliniska studier.*

*Miller TF, Batra RS, Ramirez J Evaluation of the effect of
a novel bi-mineral complex on photo-exposed perorbital
skin [poster]. OMP, Inc.

Elastiderm ® EYE SERIEN finns som kräm, gel och serum.

ELASTIderm®, CompleteComplex Serum – Serumet har en ”roller” som hjälper till att massera in serumet under öga. Serumet som innehåller koffein och reducerar även påsar under ögonen,

ELASTIderm ®, Eye Gel OCH Eye Cream har exakt samma egenskaper och det är endast konsistensen som skiljer produkterna åt.

ELASTIderm®, Eye Gel är en ultralätt formel i lotionsform som absorberar ordentligt och ger en skön och svalkande känsla. Denna produkt kommer i en behändig pumpflaska

ELASTIderm®, Eye Cream har en krämig konsistens och produkten kommer i en burk.