Förfråga konsultation med 3D simulering

019-102191


Vill du bli uppringd?

Please leave this field empty.

Eller vill du skicka ett meddelande till oss?

Please leave this field empty.

Våra behandlingar

Permanent hårborttagningsbehandling  

Extrem kraft, synliga resultat och hög säkerhet.

Vad är Diodlaser? 

Diodlaser är den populäraste och mest kraftfulla laserbehandlingen för hårborttagning eftersom den har många fördelar jämfört med äldre lasermaskiner. Diodlaser är en laser som används för att döda hår-rötterna både snabbare och säkrare.

Diodlaser passerar genom huden och värmer/bränner hårrötterna i hårsäcken, hårroten dör vid ca 70° Celsius.

Fördelar med PrimeLase – Diodlaser

Marknadens mest kraftfulla diodlaser 

4800 W-stark enhet 

3 olika våglängder (755 nm, 810 nm & 1060 nm) 

Tar bort alla olika hårtyper på olika hudtyper 

Inbyggd kylsystem – gör behandling nästan helt smärtfri.

Innan behandlingen

Undvik att vaxa eller plocka hår som ska behandlas i 4 veckor innan behandlingen.

Raka området noggrant dagen innan bokade behandlingstiden 

Efter behandlingen

Hudrodnad eller svullen hud är vanlig bieffekt efter en laserbehandling. Det kan förekomma en känsla av solbränd hud direkt efteråt. 

I vissa fall kan de uppstå vattenblåsor som försvinner inom 48h.

Det är bra att göra laserbehandlingarna var fjärde vecka för att uppnå bästa resultat.

Hur ofta behöver jag genomgå behandlingen för att förbli hårfri?

Oftast så behövs det upp mot 6-8 behandlingar för att bli helt hårfri, det beror på i vilken tillväxt fas hårsäckarna är i under behandlingstiden. Det är bara hårsäckar som är i tillväxtfasen/aktiv fas som försvinner, vilande hårsäckar har inget pigment i sig och absorberar därför inte tillräckligt med värmeenergi för att dö.

OBS! Hur länge hår-lösheten förblir permanent varierar,  många får goda permanenta resultat men på grund av hormonellt betingad 

Hur permanent hårlösheten blir varierar. Många patienter får permanenta resultat, men vid hormonellt betingad ökad hårväxt kan man se hår växa ut även efter avslutad laserbehandling.

Vem kan behandlas? 

Diodlaser kan användas på alla hudtyper året runt. 

Det spelar ingen roll om du har ljus, brun, mörk eller solbrun hud. Vi kan behandla alla människor med olika hudfärger alla dagar om året. 

Microneedling / Clinic Pen  

Genom att göra en microneedling-behandling så skapas det en kontrollerad skada i huden med hjälp av små tunna nålar som ger upp mot 1300 små hål per sekund. På så sätt frigörs det tillväxtfaktorer och huden börjar att producera nytt kollagen som hjälper huden att hålla sig spänstig och slät. 

Samtidigt som vi gör microneedling behandlingen så tillför vi NTCF 135 HA som är en medicinsk produkt som är framtagen för att pigga upp trött hud och släta ut rynkor och fina linjer. 

NCTF 135 HA är en vitamincocktail som innehåller 53 aktiva ingredienser, varav 23 aminosyror, vitaminer + hyaluronsyra. 

Fördelar med Microneedling 

Mindre synliga fina linjer och rynkor 

Mer lyster 

Mindre porer

Minskat intryck av pigmenteringar 

En microneedling-behandling kan utföras på alla olika hudtyper/ hudtoner.

Hur många behandlingar behövs? 

Resultat syns på en gång men vi rekommenderar mellan 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat som håller längre. 

Efter behandlingen 

Huden blir röd och irriterad direkt efter behandlingen, rodnaden kan sitta i upp till 48h. Det är helt normalt om torrhet och klåda förekommer. 

Byt till rent örngott och ren handduk hemma 

Undvik att tvätta ansiktet samma kväll som du gjorde din behandling 

Undvik fysisk aktivitet, bad och bastu de närmaste 24h

Undvik smink och att vistas i solen under det första 48h 

 

Tandblekning   

Vi använder oss av en tandbleknings-maskinen, BEYOND® Polus ® som är den senaste och mest avancerade tandblekning på marknaden just nu. Du ser resultat direkt efter behandlingen. 

Hur behandlingen går till?

Ett skydd läggs längs tandköttskanten anpassad efter dina tänder.

Därefter appliceras en blekningsgel med neutralt pH, Beyond MAX väteperoxid, på tänderna. Tandblekningsgelen aktiveras med Polus-lampan. Gelen byts ut tre gånger under behandlingen.

Behandlingstid – 60 minuter.

Att tänka på efter behandling inom det närmsta 48h 

Undvik att äta och dricka färgstark mat och dryck som t.ex. 

rödbetor, kaffe, te, rött vin, soya-sås och läsk. 

undvik att röka cigaretter eller produkter som innehåller tobak. 

Undvik färgad tandkräm 

Biverkningar

Ilningar i tänderna och vita fläckar på tandköttet är en vanlig bieffekt men det försvinner inom ett par dagar.  

Fransförlängning 

Ögonen gör mycket för ens utseende och med fransförlängning ser du alltid fräsch och pigg ut oavsett tid på dygnet. Du sparar även otroligt mycket tid på att inte behöva någon mascara eller klistra på lösfransar. Vi på Clinic Perfekta erbjuder både singelfransar och volymfransar. 

Volym fransar

Volymfransar är flera tunna singelfransar som klistras ihop till en knippe och sätts fast på dina egna fransar. Volymfransarna är fylliga, mjuka och lätta, finns i olika tjocklekar, längder och böj. Ger ett mer fylligare resultat. 

Singel fransar 

Singelfransar är en tjockare singelfrans som sätts på en och en på dina egna fransar. Hur tjock resultatet blir beror på hur många egna fransar du har. Singelfransar ger ett naturligt resultat. Singelfransarna finns i olika tjocklekar, längder och böj. 

Skötsel:

Tvätta ögonen med oljefria produkter, limmet löses upp av olja. 

Undvik att klia dig i ögonen 

Använd inte mascara, eyeliner eller lösfransar på förlängningen, det sliter på fransarna. 

Undvik detta under de närmaste 24h efter en fransförlängning 

Undvik vatten på fransarna

Undvik att bada, basta och svettas 

Hur länge håller en behandling?

Om du följer skötsel instruktionerna så håller det ca 3-4 veckor innan en påfyllning behövs. I snitt har vi 80 – 150 st fransar på varje öga. Vi tappar normalt ca 2 – 5 fransar/öga varje dag.

I genomsnitt tappade fransar på ett öga:

1 vecka = 14 fransar 

2 veckor = 28 fransar 

3 veckor = 42 fransar 

Efter 3 veckor har vi tappat 84 fransar totalt, dvs mer än 50% av alla fransar. 

Injektionsbehandlingar 

Inför behandlingen

Vid ditt första besök hos Clinic Perfekta får du träffa vår professionella personal och diskutera din behandling och dina frågor. Om du vill, kan vi utföra injektionen under detta första besök, annars bokar vi mer än gärna in en ny tid åt dig. 

Våra erfarna och skickliga specialister på Clinic Perfekta utför injektionsbehandlingar i form av fillers och antirynkbehandlingar med de senaste metoderna. Du får alltid en behandling som lämpar sig bäst för just dig och ditt ansikte. 

Botox (Vistabel/Dysport)

Botox är en injektion produkt bestående av ett muskelavslappnande medel, som injiceras i musklerna under huden och används i skönhetsbehandlingar. Botox verkar genom att blockera nervimpulserna till de små utvalda mimiska ansiktsmuskler som injicerats. Andra ansiktspartier och hudens känslighet påverkas inte. Botox är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som använts sen 90-talet i kosmetiska behandlingar för utslätning och reducering av rynkor. Botox används i dag med mycket gott resultat vid behandling av rynkor i pannan och i ögonområdet (kråksparkar), vid besvärande arm- och handsvettningar samt vid behandling av migrän. 

Fördelen med en botoxbehandling är att den är en snabb, enkel, smärtfri och säker metod. Behandlingen tar inte mer än 10-20 minuter, beroende på vilka ansikts områden som behandlas. Den går ut på att specialisten med hjälp av en mikronål injicerar små mängder Botox i de områden som skall behandlas. Eftersom nålen är tunn och endast mycket små mängder vätska injiceras är bedövning inte nödvändigt och du kan återgå till dina normala aktiviteter omedelbart efter ingreppet. Effekten blir synligt inom 3-4 dagar och håller i sig upp 6 månader.

Fillers (Juvederm, Restylane)

En injektionsbehandling med fillers är ett bra alternativ till vanliga kirurgiska ingrepp, i synnerhet för dig som exempelvis önskar utföra en läppförstoring eller förbättra ansiktskonturen. Fillers tillverkas av olika konstgjorda substanser baserade på hyaluronsyra för vävnadsutfyllnad, därav namnet fillers.

Våra erfarna specialister på Clinic Perfekta använder bara dessa högkvalitativa, icke-animaliska, hyaluronsyra-produkter. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och den ger huden fukt och volym. Kroppens egen hyaluronsyra bryts naturligt ned och ersätts varje dag. Nedbrytningen minskar med åren och en injektionsbehandling med fillers kan vara en lämplig lösning. Effekten av fillerbehandlingen är omedelbar och sitter kvar i 3-12 månader, beroende på hur stort antal gånger man injicerat, samt individuell nedbrytningstakt av hyaluronsyra hos varje person. 

På behandlingsdagen

På behandlingsdagen får du träffa vår kunniga personal. De kommer gå igenom behandlingen, dina önskemål och berätta vad som gäller efteråt. Du är mer än välkommen att ställa alla de frågor du har. Vi på Clinic Perfekta tycker det är av största vikt att du känner dig trygg inför din behandling och att du litar på oss.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du lämna kliniken. Det är viktigt att du inte tränar samma dag som behandlingen, och inte heller använder smink. Du ska även undvika att massera det behandlade området. I övrigt kan du fortsätta med din dag i vanlig ordning.

Det tar några dagar innan resultatet visar sig, så ha tålamod och avvakta. Behandlingen behöver sedan göras om efter 3-6 månader. 

Behandlingen har inga kända biverkningar och ingen återhämtningstid behövs. Du är fri att genast återgå till ditt vanliga liv och du har inte heller några missprydande svullnader, ärr eller missfärgningar efter ingreppet. 

 

PRP Behandling

Vad är PRP? 

PRP är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Vi använder patientens egna kropp för att göra en förändring av hud eller hår. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt material vi injicerar kommer från patienten själv.

Enkel behandling som enbart tar ungefär 45 minuter.

Enkel och fri från biverkningar.

100% naturlig behandling.

Hur går en behandling till? 

Behandlingen genomförs genom att man tar en viss mängd blod från patienten, som vid ett vanligt blodprov. Därefter separeras plasman och blodplättarna från blodet genom sk centrifugering och placeras sedan i sterila rör med en stabiliseringsfaktor där de aktiveras. Denna plasma med blodplättar innehåller olika tillväxtfaktorer som ökar läkningsprocessen av skadad / åldrad hud. Slutligen injiceras plasman med blodplättarna i de områden man vill behandla.

Hur lång tid tar behandlingen? 

30-45 minuter.

Hur många behandlingar behövs?

Reaktionen på behandlingen varierar, för de flesta räcker det med 1-3 behandlingar/år. Mellan varje behandling skall det gå 8-12 veckor.

Vad händer efter en behandling? 

Först kommer man att se och känna en svullnad. Under de närmsta dagarna och veckorna frigör blodplättarna tillväxtfaktor och pre-stamceller som ökar kollagenproduktionen och hudens struktur och ton förbättras successivt. Full förnyelse av kollagen tar upp till tre månader. Minimal svullnad och rodnad i 12-24 timmar efter behandlingen. Mindre blåmärken kan förekomma efter nålen.